Skip to main content

Week van Duurzaamheid Special: Ontdek de Duurzaamheidskrant!

Afgelopen week is de Duurzaamheidskrant verschenen! Deze speciale editie staat boordevol interviews met wethouders en enthousiaste Purmerenders, het programma van de week, een kleurplaat voor de kleintjes, en natuurlijk het spannende ‘Rad van Duurzaamheid’. Heb je hem al gelezen?

De Duurzaamheidskrant is een initiatief om de bewustwording van duurzaamheid in Purmerend te vergroten en inwoners te inspireren om actief deel te nemen aan de Week van Duurzaamheid. In de krant vind je verhalen van Purmerenders die betrokken zijn bij het bevorderen van duurzaamheid in de stad.

Een van de hoogtepunten van de Duurzaamheidskrant is het ‘Rad van Duurzaamheid‘, waarbij je de kans maakt op leuke prijzen en om een e-bike te winnen. Vergeet niet om de bon in te vullen die in de krant staat en deze mee te nemen naar de Markthal, het episch centrum van de Week van Duurzaamheid. Daar kun je de hele week aan het rad draaien en zal op zaterdag 14 oktober de winnaar van de e-bike bekendgemaakt worden.

De Week van Duurzaamheid is een unieke kans voor inwoners van Purmerend om meer te leren over duurzaamheid, deel te nemen aan verschillende activiteiten en zich te laten inspireren door wat er allemaal gebeurt in de gemeente.