Skip to main content

Leerwerkfestival Waterland Werkt

Op zondag 8 oktober van 12.00 uur tot 16.00 uur barsten het werk- en leerfestival Waterland Werkt en de Week van Duurzaamheid los. De twee organisaties hebben de handen ineengeslagen. Bedrijven die deelnemen aan de Week van Duurzaamheid kunnen zich aanmelden als exposant en tijdens Waterland Werkt laten zien wat zij doen in het kader van duurzaamheid.

Ook reeds aangemelde exposanten die op dit thema actief zijn, kunnen van de gelegenheid gebruikmaken om dit te laten zien aan een groot publiek! Deze exposanten zijn te herkennen aan een speciaal bordje.

Waterland Werkt is een grootschalig festival waar veel bezoekers uit de hele regio komen. Ondernemers, leerlingen, werkzoekenden en andere belangstellenden zullen het festival op 8 oktober bezoeken.

Aansluitend aan Waterland Werkt zal om 16.00 uur in het Rabo Esports Stadium van H20 (Spinnekop 2-3) de Week van Duurzaamheid worden ingeluid door wethouder Coen Lageveen en Maria Westerbos, directeur en oprichter van de Plastic Soup Foundation. Laatstgenoemde geeft aansluitend een inspiratiesessie over wat te doen tegen de plastic soup.

U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Daarna is er om 16.45 uur een borrel voor genodigden en standhouders.

Wilt u deelnemen aan Waterland Werkt en deelnemen aan de Week van Duurzaamheid? Aanmelden kan via www.waterlandwerkt.nl

Programma 8 oktober

12.00-16.00 uur –  Op meerdere locaties op en rond de Spinnekop 1-3 staan bedrijven en instellingen die zich presenteren. U kunt (interactieve) stands bezoeken, deelnemen aan workshops en demonstraties bijwonen.

16.00-16.10 uur – Afsluiting Waterland Werkt door wethouder Angelique Bootsman.

16.15 uur – Opening Week van Duurzaamheid door wethouder Coen Lageveen.

16.20 uur – Spreker Maria Westerbos van de Plastic Soup Foundation

16.45 uur – Afsluitende borrel voor genodigden.

Bekijk de website van Waterland Werkt