Skip to main content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Kom naar de Beemstergaard (deel 1) – Duurzame wandel/hardloopworkshop Lopers Company

14 oktober 2023 om 13:00 - 14:00

Alle hardloop- en wandelliefhebbers opgelet: tijdens de Week van Duurzaamheid is er een wandel/hardloopworkshop van de LopersCompany! Je krijgt uitleg over duurzame activiteiten in de wandel- en hardloopsport, gevolgd door een interessante en sportieve ‘wandelclinic’ richting de Beemstergaard.

Ben je bij de Beemstergaard aangekomen, dan kun je ook deelnemen aan deel 2 van de activiteit ‘Kom naar de Beemstergaard’:

Vanaf 14.00 uur start er namelijk een rondleiding door de Beemstergaard. Je krijgt onder meer uitleg over permacultuur en kunt de heerlijke appeltaart van Bij Moeders (in de Kosterij) proeven. Voor de combinatie-activiteit ‘Kom naar de Beemstergaard’ heeft LopersCompany de krachten gebundeld met 4 andere organisaties: Beemstergaard, Bij Moeders (in de Kosterij), LandvanOns (percelenteam Noordbeemster) en MeerBomenNu.

LopersCompany is een (hard)loopspeciaalzaak van Purmerend e.o. op het gebied van schoenen, kleding en voeding. Daarnaast bieden ze ook (hard)looptrainingen en hardloopschema’s aan.

Gegevens

Datum:
14 oktober 2023
Tijd:
13:00 - 14:00
Activiteit Categorie:
Activiteit Tags:

Locatie

Lopers Company
Peperstraat 16
Purmerend, Noord-Holland 1441 BJ Nederland
+ Google Maps