Skip to main content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Smaak van Waterland Festival: Een Culinaire Ontdekkingsreis

14 oktober 2023 om 12:00 - 18:00

Een spectaculair culinair feest, dat is het Smaak van Waterland Festival! Kom langs en proef de heerlijke gerechten, die door lokale bedrijven en organisaties worden bereid. De Markthal in Purmerend is dit jaar het toneel voor de Smaak van Waterland, dat plaatsvind tijdens het slotevenement van de Week van Duurzaamheid op zaterdag 14 oktober.

Smaak van Waterland
Ieder jaar organiseert Rotary Club Purmerend-Polderland dit culinaire festival. Tijdens het evenement wordt geld opgehaald voor goede doelen, terwijl bedrijven en organisaties de heerlijkste gerechten bereiden met producten uit de regio. Dit jaar is er extra aandacht voor duurzaamheid, maar wordt er zeker niet ingeleverd op smaak!

Meedoen met je bedrijf of organisatie
Bedrijven en organisaties kunnen een kookteam aanmelden en meedoen aan de Smaak van Waterland. Voor meer informatie en inschrijven, ga naar: www.smaakvanwaterland.nl/inschrijven/

Het Smaak van Waterland Festival perfecte gelegenheid om samen met vrienden of familie te genieten van de authentieke smaken die Waterland te bieden heeft.

Gegevens

Datum:
14 oktober 2023
Tijd:
12:00 - 18:00
Activiteit Categorie├źn:
,
Activiteit Tags:
, ,

Locatie

Markthal Purmerend
Koemarkt 52
Purmerend, Noord-Holland 1441 DD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie