Skip to main content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Boeiende presentatie ‘Hoe de Purmerendse Kastjesman Nederland duurzamer en socialer maakt’

9 oktober 2023 om 19:00 - 20:00

“Liever delen dan verspillen!” Purmerender René Verhoogt vertelt hoe hij samen met andere vrijwilligers in Purmerend en ver daar buiten voedselverspilling tegengaat, mensen in armoede helpt en buurten socialer maakt.

Kom op maandagavond 9 oktober om 19:00 uur langs in de Markthal, ontmoet René en ga in gesprek over hoe iedereen kan bijdragen aan een duurzamere en socialere omgeving. Kom je langs? Neem een boodschap mee als donatie voor de boodschappen deelkastjes van stichting SoGoed.

Boodschappen deelkastjes
Misschien ken je ze wel, deelkastjes. Ze zijn er voor bijvoorbeeld boeken, maar ook voor boodschappen. Verspreid door heel Nederland vind je kastjes op straat waar iedereen iets in mag doen en uit mag halen.

De boodschappen deelkastjes van stichting SoGoed gaan voedselverspilling tegen, helpen mensen in armoede aan een maaltijd en maken de buurten socialer. Met hulp van een dagbesteding voor mensen met ggz-problematiek en vrijwilligers heeft René al boodschappen deelkastjes in heel Nederland kunnen verspreiden.

Iedereen kan een steentje bijdragen. Hoe? Daar vertelt René je graag meer over. Tot maandagavond 9 oktober in de Markthal!

Gegevens

Datum:
9 oktober 2023
Tijd:
19:00 - 20:00
Activiteit Categorieën:
, ,
Activiteit Tags:
,

Locatie

Markthal Purmerend
Koemarkt 52
Purmerend, Noord-Holland 1441 DD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie