Skip to main content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Duurzaamheidsevent: Feestelijke afsluiting van de Week van Duurzaamheid

14 oktober 2023 om 11:00 - 18:00

Dit wil je niet missen, kom op zaterdag 14 oktober vanaf 11:00 uur naar de Markthal! Om de Week van Duurzaamheid feestelijk af te sluiten komt heel Purmerend samen in de Markthal voor het Duurzaamheidsevent en de kookwedstrijd Smaak van Waterland!

Tijdens het Duurzaamheidsevent ontmoet je veel bedrijven, organisaties en anderen uit de regio die jou kunnen helpen met groener en duurzamer wonen, werken en leven. Er is voor ieder wat wils. Zo kunnen de kinderen aan de slag met de workshop bouw een boot van afvalmateriaal, kun je eens binnenkijken in een van de nieuwe, elektrische stadsbussen, ontdek je van alles over warmtepompen en zonnepanelen, maak je kennis met de stadsecoloog, en nog véél meer!

Heb je tijdens de Week van Duurzaamheid aan het Rad van Duurzaamheid gedraaid? Dan ga je misschien wel naar huis met een nieuwe E-bike!

Smaak van Waterland
Dit jaar vindt het culinaire kookfestival de Smaak van Waterland plaats tijdens het Duurzaamheidsevent. De hele middag kun je genieten van heerlijke, duurzame hapjes, terwijl er geld wordt opgehaald voor een goed doel.

 

Locatie

Markthal Purmerend
Koemarkt 52
Purmerend, Noord-Holland 1441 DD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie